Izberite izkušene strokovnjake za Google oglaševanje ali SEO optimizacijo, ki vam pomagajo do uspeha

Povežite se s strokovnjaki, ki redno sledijo vsem najnovejšim smernicam, s katerimi povečajo tako obisk na vaši spletni strani kot privabijo potencialne nove stranke. Naj vas naš strokovnjak za oglaševanje na Googlu pripelje do hitrih rezultatov z oglaševanjem, SEO strokovnjaki pa naj izboljšajo organsko vidnost vaše spletne strani v brskalnikih. V kolikor želite najboljše rezultate, izberite oboje. Za vas bomo pripravili marketinško strategijo, prilagojeno edinstvenim potrebam in ciljem vašega podjetja.

Komu lahko pomagamo s svojim strokovnim znanjem?

  • Podjetjem, ki si želijo izboljšati svojo spletno prisotnost.
  • B2B marketinškim agencijam, ki potrebujejo pomoč strokovnjakov.
  • Podjetjem, ki si želijo povečati svojo donosnost s pomočjo digitalnega marketinga.

Storitve, prilagojene vašim potrebam

Ponujamo vam storitve, ki se bodo ujemale z vsemi vašimi potrebami in zahtevami:

Napredno spletno oglaševanje

Povečajte donosnost svojih kampanj s pomočjo naših prilagojenih storitev plačljivega Google Ads oglaševanja.

Obsežne SEO storitve

Naj s pomočjo naših SEO strokovnjakov vaša spletna stran postane dolgoročno vidna na spletu in naj se uvršča na najvišje pozicije.

Optimizacija porabniške izkušnje in povečane prodaje

Povečajte konverzije na svoji spletni strani, ki bo z našo pomočjo postala bolj pregledna in enostavna za uporabo.

Klemen Kveder

Owner and PPC Manager

STORITVE PLAČLJIVEGA OGLAŠEVANJA

Izberite izkušenega strokovnjaka za učinkovito spletno oglaševanje

Klemen Kveder je strokovnjak za Google Ads oglaševanje in ima preko 10 let izkušenj z oglaševanjem na klik (PPC). Ne glede na to ali je vaš cilj povečati obisk na vaši spletni strani, povečati konverzije ali prodajo, je Klemen točno tista oseba, ki jo potrebujete. Z njegovimi izkušnjami se vam bo vsak evro, vložen v spletne kampanje, več kot le povrnil.

STORITVE SEO OPTIMIZACIJE

Izberite SEO strokovnjaka za povečanje organske rasti vaše spletne strani

Na področju optimizacije spletnih strani imamo v svoji ekipi dve vrhunski SEO strokovnjakinji. Obe nudita širok spekter SEO storitev, ki zagotavljajo dolgoročne rezultate za vašo spletno stran.

Mariana Franco je naša izkušena SEO strokovnjakinja, ki ima dolgoletne izkušnje na vseh področjih spletne optimizacije. S svojim tehničnim SEO znanjem in izkušnjami na on-site optimizaciji je Mariana tista oseba, ki poskrbi za večjo prepoznavnost vaše spletne strani, povečanje obiska na njej in višje konverzije.

Elena Yemelianova ima dolgoletne izkušnje z on-site SEO optimizacijo in pripravljanjem strategij, prilagojenih končnim uporabnikom. S poudarkom na pozitivni uporabniški izkušnji in strateško usmerjenim povečanjem prodaje Elena poskrbi, da bo vaša spletna stran ne le privabila več obiska, ampak da bo te obiskovalce spremenila v vaše stalne stranke.

Mariana Franco

Technical SEO Expert

Elena Yemelianova

SEO & Content Expert

Mnenja

Kaj so o nas povedale naše stranke

NAŠ PRISTOP

NAŠ PRISTOP

V svetu nenehno razvijajočega se digitalnega marketinga ne obstaja ena skupna rešitev, ki bi odgovarjala vsem podjetjem. Zato vam v naši ekipi pripravimo strategijo, ki bo prilagojena potrebam in ciljem samo vašega podjetja. Lahko izberete ali samo strokovnjaka za Google Ads oglaševanje ali samo za SEO storitve, lahko pa se odločite za obe storitvi hkrati. Vsekakor izberite tako, bo to najboljša izbira za vas.

Podpiramo podjetja po vsej Evropi

Zakaj je bolje izbrati strokovnjaka za posamezno področje kot agencijo?

Izbira strokovnjaka za spletno oglaševanje ali SEO optimizacijo ima svoje močne prednosti:

Pogovorimo se o vašem projektu

Če ste pripravljeni na nove marketinške cilje, smo tukaj mi, da jih spremenimo v resničnost. Kontaktirajte nas, da se pogovorimo, kako vam lahko naši Google Ads ali SEO strokovnjaki priskočijo na pomoč.