Dobro optimizirana spletna stran je ključnega pomena za uspešno doseganje dolgoročnih marketinških ciljev.

Zakaj ravno Adworld?

Pri Adworldu za vas skrbimo izkušeni strokovnjaki za vodenje Google in Bing oglaševalskih kampanj, ki vedno sledimo najnovejšim oglaševalskim smernicam. Pred samo izvedbo kampanje za vas najprej izvedemo raziskavo, s pomočjo katere preverimo vašo spletno konkurenco, vam svetujemo glede najboljših kanalov za kreiranje kampanje v vaši branži in vam pripravimo finančna priporočila za čim bolj efektivno izvajanje vaše kampanje.

300%

Šivalna Tehnika

Več kot 300-odstotna rast prodaje in prihodkov

650%

Caretronic

Število potencialnih strank v letu 2023 v primerjavi z letom 2022 je 650 %.

138%

APESA.ch

Več kot 138-odstotna rast prodaje in prihodkov

241%

Supersingles

Več kot 241-odstotna rast prodaje in prihodkov

260%

Kanzlei Rieger

Število potencialnih strank za 260 % ​​večje kot lani

300%

Šivalna Tehnika

Več kot 300-odstotna rast prodaje in prihodkov

138%

APESA.ch

Več kot 138-odstotna rast prodaje in prihodkov

241%

Supersingles

Več kot 241-odstotna rast prodaje in prihodkov

650%

Caretronic

Število potencialnih strank v letu 2023 v primerjavi z letom 2022 je 650 %.

260%

Kanzlei Rieger

Število potencialnih strank za 260 % ​​večje kot lani

Kaj vam nudimo v okviru storitev plačljivega oglaševanja?

Vodenje Google Ads oglaševanja

Adworldovi Google Ads strokovnjaki združujemo tako svoje strokovno znanje kot ustvarjalno žilico, kar predstavlja enega najboljših načinov za povečanje vidljivosti na spletu in doseganje povečane prodaje po ceni na pridobitev (CPA) in nižji ceni na klik (CPC).

Vodenje Google Shopping kampanj

Poskrbimo za najboljše možne rezultate vaše Google Shopping kampanje tudi na najbolj konkurenčnem področju, saj s svojim znanjem in izkušnjami vemo, kaj točno moramo storiti za uspešno povečanje konverzij.

Vodenje YouTube oglaševanja

YouTube je drugi največji iskalnik na svetu. Pomagamo vam, da vas uporabniki odkrijejo s pomočjo privlačnih video oglasov. Ustvarimo in optimiziramo vaše YouTube kampanje, ki ne le da povečajo prepoznavnost vaše blagovne znamke, temveč tudi pripomorejo k povečanju obiska na vaši spletni strani in k višjim konverzijam.

Vodenje Pmax kampanj

Pmax ali Performance Max je vrsta plačljivih kampanj, ki se primarno osredotoča na povečanje dobička in ne toliko na klike ali konverzije. Adworldovi strokovnjaki smo vešči uporabe naprednih strategij in orodij za upravljanje vaših Pmax kampanj in zagotavljanja, da vsak vložen evro prispeva k rezultatom.

Let's talk

Naš način dela

Naš pristop do vodenja kampanj na Googlu temelji na načelih matematike, testiranja in napredne analize podatkov, kar nam omogoča, da sprejmemo odločitve, ki prinašajo najboljše rezultate v vaše naložbe.
Cilji

Vaša spletna stran, vaši cilji!

Pri Adworldu verjamemo, da je vsako podjetje edinstveno in temu prilagojena mora biti strategija oglaševanja na Googlu. Ker za nas niste le številka, sodelujemo tesno z vami, saj želimo dobro spoznati tako vas, vaše delovanje kot vaše cilje, čemur prilagodimo naše storitve Google Ads oglaševanja. Naš način dela ni usmerjen zgolj k doseganju zastavljenih ciljev, saj vam jasno predstavimo in pokažemo, kaj je realno možno doseči. Ker nam je mar za vas, sprejmemo le tiste izzive, za katere smo prepričani, da smo jim kos. Ni nas strah reči, da je vaš uspeh tudi naš uspeh. Sodelujmo skupaj in spremenimo vašo spletno stran v močno spletno orodje, s katerim boste lahko dosegli svoje cilje!
Način dela

Kako poteka Google oglaševanje?

Za uspešno kampanjo na Goolgu ne obstaja zgolj ena rešitev, ki bi ustrezala vsakemu podjetju. Zato za vsako oglaševalsko kampanjo posebej pripravimo strateški načrt, prilagojen edinstvenim potrebam in ciljem vašega podjetja. Oglejte si, kako se lotimo kreiranja Google Ads oglaševanja:

1. Primerjalna analiza

Najprej analiziramo na tisoče podatkov, s pomočjo katerih bolje razumemo vašo trenutno oglaševalsko uspešnost, vaše podjetje, trg, stranke, izdelke in storitve ter tveganja in priložnosti, ki jih morda zamujate.

2. Strategija in kazalniki uspeha (KPI)

Priporočamo vam najboljše kanale in ključne taktike za izvajanje plačljivega oglaševanja, predstavimo vam prednosti A/B testiranja in napovemo, kakšen napredek lahko pričakujete v 3-4 mesecih. Te strategije uskladimo z vašimi poslovnimi cilji in tako poskrbimo, da naše delo, vezano na plačljivo oglaševanje, prispeva v splošni rasti vašega posla.

3. Grajenje novih kampanj

Kreiramo nove kampanje, ki so namenjene reševanju vaših specifičnih izzivov. Te kampanje temeljijo na prilagojenem strateškem načrtu, ki je zasnovan tako, da čim bolj učinkovito dosežete svoje ciljne tržne segmente.

4. Pregled uspešnosti in optimizacija

Ko posamezna kampanja že poteka tri mesece, pripravimo celovit pregled njene uspešnosti. Ocenimo, kako dobro smo dosegli zastavljene cilje, in predlagamo nove pobude, s katerimi bi v sledečem četrtletju nadgradili že dosežen uspeh. Tak način dela zagotavlja, da vedno izboljšujemo vaše Google Ads kampanje in jih prilagajamo spremembam na trgu.

5.Konstantno nadgrajevanje in izboljševanje

Ko vaše kampanje dosegajo zastavljene cilje, si prizadevamo prepoznati nove priložnosti, s katerimi lahko še dodatno izboljšamo njihovo delovanje in povečamo njihov obseg. Za vas lahko izdelamo model oglaševanja po meri, testiramo nove oblike oglasov ali celo izboljšamo in preoblikujemo nove pristajalne strani za vašo spletno stran. Ker se tako Google kot druge oglaševalske platforme nenehno razvijajo, redno spremljamo novosti in vam tako pomagamo ostati v koraku s časom.

6. Odgovornost in preglednost

Verjamemo v popolno preglednost svojega dela, do katerega čutimo 100 % odgovornost. Za vsako stranko posebej kreiramo nadzorno ploščo po meri, s pomočjo katere spremljamo cilje kampanj in ključnih vpogledov v realnem času, kar vam omogoča, da spremljate uspešnost našega dela in nam nalagate odgovornost.

Website

Are you building a new website?

Then you are in the right place! Talking to an SEO specialist before publishing or building a website is the best first step you can take.
And we take it to a whole other level!
We cooperate with the best developers
And we help you create the most optimised and well performing website or online store from scratch.
Let's talk

Pogovorimo se

Ste pripravljeni, da s plačljivim oglaševanjem na Googlu povzdignete svoje podjetje na višjo raven? Kontaktirajte nas in ugotovite, kako vam lahko naše storitve plačljivega oglaševanja pomagajo pri doseganju vaših poslovnih ciljev. Adworldovi strokovnjaki smo pripravljeni! Pomagali vam bomo pri oblikovanju oglaševalskih strategij, ki prinašajo želene rezultate.

Is SEO worth it?

Absolutely! Each Marketing channel is important to bring conversions but the online channel that focuses on building you a strong online presence with long lasting results is SEO! Remember:! The journey of every user starts with a search engine!

Grow faster | Analyze your target audience and competition | Generate valuable leads | Increase sales | Boost your ROI/revenue