PPC Spletno Oglaševanje

Google AdWords PPC oglaševanje je najučinkovitejša in najbolj popularna oblika spletnega oglaševanja. Poleg tega je zelo kompleksno, se stalno spreminja, učinkovito vodenje pa zahteva veliko časa. Naša iskušena ekipa strokovnjakov s področja spletnega trženja, bo poskrbela da vas bodo vaši potencialni kupci tudi našli!

Naš pristop:

Vi govorite, mi poslušamo! Radi bi izvedeli vse o vašem podjetju, med drugim vaše ciljne stranke, vrednost košarice, vašo konkurenco, nakupni proces in vam tako pomagali doseči željene rezultate.

Skrbeli bomo za dnevno optimizacijo vaših oglaševalskih kampanj, tudi s pomočjo naprednega sistemskega učenja.

Poskrbeli bomo, da boste pravilno sledili podatke v Google Analyticsu, ter za merjenje konverzij. Če potrebujete e-trgovino za merjenje vrednosti nakupov na vaši strani, bomo poskrbeli, da bo le ta delovala brezhibno. Če bi radi merili klice, ki jih dobite preko oglaševanja, poskrbimo tudi za to. Naučili vas bomo, kako pravilno oceniti vrednost digitalnega oglaševanja za vaše podjetje!

Naša strategija se osredotoča na pripravo in vodenje oglaševalskih kampanj, ki bodo zagotovile rast vašega podjetja in prihodkov, brez bližnjic in praznih obljub!

Povečanje prodaje na spletu in učinkovito Google oglaševanje vašega podjetja bo naš glavni cilj! Medtem se vi lahko osredotočite na razvoj vaših produktov/storitev.

Pomagali vam bomo pri:

-PPC oglaševanju (Google & BING)

-remarketing kampanjah

-shopping kampanjah

-posebnih promocijskih akcijah

Zakaj izbrati nas?

Stroškovno učinkovito

Hitra odzivnost

Osredotočenost na rezultate

Osebni pristop